T. +32 496 23 17 23
|
|

Het vakantiehuis
van jouw dromen…

De zee, op amper 200m
van je voordeur…

Beleef elke dag
bruisend Bredene!

Je tweede verblijf aan
de ongerepte duinen!

Welkom in Breeduyn

Met Breeduyn bieden we een gloednieuw vakantiepark op een toplocatie, slechts een brug verwijderd van het brede strand en de authentieke duinen van Bredene. Ontwaak in je eigen comfortabel vakantiehuis en geniet van strand, duinen, zee en zand. Geniet van je tweede verblijf aan de kust in een prachtig aangelegd park, als investering en/of als eigen vakantiewoning. De unieke beschermde stranden en duinen van Bredene zijn je buren op amper tweehonderd meter van je voordeur. Je neemt ongestoord een zomerse duik, geniet van de zon vanuit je ligstoel of staat stil bij het indrukwekkende panorama van de polders en de golvende zee.

Bekijk onze huizen!
image

Luxe tussen duinen en strand

Kies je tweede verblijf aan zee in perfect aangelegd en onderhouden park, met glooiende duinen, rustgevende vijvers en brede wandelpaden. In Breeduyn vind je hedendaagse luxewoningen in een groen resort op een toplocatie.

Bekijk het park
image

Een betoverende omgeving

Hier proef en beleef je de Noordzee zoals die bedoeld is: maagdelijk en onaangeroerd. Breeduyn is een uitzonderlijke beleving op een boogscheut van toeristische parels als Oostende, De Haan en Brugge.

Ontdek de bruisende omgeving

    Ja, dit project interesseert mij!    Ik heb interesse in: